Bouwwerkzaamheden

Voor alle bouwklussen bent u bij bouw- & timmerbedrijf Luttikhold aan het juiste adres.

bouw, opbouw, verbouw, gevel,
erker, bouw,

Bouwwerkzaamheden

Voor alle projecten bent u bij bouw- & timmerbedrijf Luttikhold aan het juiste adres.

De werkzaamheden die we voor u kunnen uitvoeren, variëren van kleinschalig onderhoud of renovatie tot de oplevering van een complete nieuwbouwwoning. Van deskundig advies zijn onze klanten verzekerd, ongeacht om wat voor klus het gaat.

Een verbouwing met betrekking tot uw huis maakt ook deel uit van ons aanbod.

Een verbouwing binnenshuis, een aanbouw naar buiten toe of het plaatsen van een dakkapel allemaal voor het creëren van extra leef ruimte.
Zo ook de wat ingrijpender renovatieprojecten zoals het verbouwen van oude boerderijen, renoveren van daken draaien we onze hand niet om.
We beschikken over het juiste materieel dat hiervoor noodzakelijk is.
In onze timmerwerkplaats zijn we in staat om hiervoor benodigde traditionele onderdelen zelf te produceren. We hebben de machines en kennis om ieder gewenst onderdeel op maat te kunnen maken.

“Het verduurzamen en onderhouden van uw gebouw, kan behoorlijk kosten besparend zijn!”

Onderhoud van uw gebouw blijft een terug komend proces, hierbij denken aan de onderdelen zoals windveren, gevels, kozijnen. Wij kunnen u tijdens een rondgang aangeven wat u het beste kunt doen om achterstallig onderhoud te voorkomen. Achterstallig onderhoud kan leiden tot hogere kosten en dat willen we natuurlijk voorkomen. Tevens behoud een goed onderhouden gebouw beter haar waarde.

De komende jaren zal duurzaamheid van uw woning steeds belangrijker gaan worden. Wij kunnen u adviseren in mogelijke maatregelen en verbeteringen.
Het juist isoleren van uw woning is hierin één de belangrijkste onderdelen.
Het opnieuw isoleren van uw dak of zolder behoord tot onze werkzaamheden. Evenals het vervangen van (enkele) beglazing voor isolatie glas. Waar nodig kunnen we de ramen vernieuwen en de kozijnen herstellen en/of aanpassen. Mogelijk is dit te combineren tijdens uw reguliere onderhoud en/of andere verbouwingswerkzaamheden, in ieder geval aandacht dat u dit behoorlijk wat kosten kan besparen!

Wij bieden utiliteitsbouw voor zakelijke klanten, tevens realiseren we voor diverse overige bedrijven van alle handen werkzaamheden.

Nieuwbouw utiliteitsbouw of werkzaamheden aan een bedrijfspand / kantoorruimte, Luttikhold is de geschikte partner om dit samen met u te realiseren. Vertrouwen moet hierbij bovenaan staan, met als doel samen te werken aan langdurige relatie voor de toekomst. De agrarische sector kan uiteraard eveneens bij ons aankloppen. Veel boerenbedrijven hebben nog asbestdaken, die verwijderd moeten worden; wij nemen niet alleen de asbestsanering voor onze rekening, maar kunnen ook direct voor een vervangend dak zorgen.