Verhuur verreiker

Onder meer vanwege het verwijderen van asbest heeft bouw- & timmerbedrijf Luttikhold een eigen verreiker in het bezit.

asbest, sanering, beltrum
verreiker, verhuur, beltrum

Verhuur verreiker

Onder meer vanwege het verwijderen van asbest heeft bouw- & timmerbedrijf Luttikhold een eigen verreiker in het bezit.

Met dank aan de 21,5m roto verreiker en de diverse hulpstukken zijn we in staat om asbestsanering niet alleen veilig en verantwoord, maar ook snel en voordelig uit te voeren. We hoeven bij dergelijke opdrachten immers niet op zoek naar geschikt materieel, maar hebben dit al in huis – dat geldt eveneens voor de machinist om de verreiker te besturen.

Maar ook voor andere werkzaamheden is de verreiker in te zetten en bij Luttikhold te huur.

Het vervoer wordt dan uiteraard door ons verzorgd. De huur van onze verreiker kan voor een dag(deel) of voor een langere periode, als het grotere klussen betreft. We hebben bijvoorbeeld ervaring met omvangrijke renovatieprojecten, waarbij Luttikhold verantwoordelijk was voor het verwijderen van grote aantallen kozijnen in een groot woningcomplex dat een opknapbeurt kreeg. Met behulp van de combinatie van verreiker en vakmanschap hebben we de mogelijkheid dit snel en tevens secuur te doen.

Ook voor kleinschalige opdrachten kan de verreiker worden ingehuurd.

Zeker voor de talrijke agrarische bedrijven die de Achterhoek telt, kan het handig zijn om bij het plaatsen (of weghalen) van een silo gebruik te maken van de diensten van Luttikhold. Verder is het in principe zo gek niet te bedenken of de verreiker kan te hulp schieten: van iets simpels als materiaal van een aanhanger plukken tot een nauwkeurig klusje als de verhuizing van een piano, om maar wat voorbeelden te noemen.