Over ons

We zijn een familiebedrijf dat actief is in de regio, dat blijkt uit onze aanpak: we staan dicht bij onze klanten.

Over ons

We zijn een familiebedrijf dat actief is in de regio, dat blijkt uit onze aanpak: we staan dicht bij onze klanten.

De werkwijze van bouw- & timmerbedrijf Luttikhold kenmerkt zich door persoonlijk contact. Sinds de start van ons bedrijf in 1985 combineren we vakwerk met service. Luttikhold biedt zo een totaalpakket, bijvoorbeeld als het gaat om bouwwerkzaamheden, en neemt u stap voor stap bij de hand.

Dat begint “aan de keukentafel” na het eerste contact met advies.

We nodigen u van harte uit om met foto’s en tekeningen te laten zien wat de wensen zijn en nemen op basis daarvan de mogelijkheden met u door. Op grond van die informatie kunnen we een eerste globale kostenraming / budgettering afgeven, dit voorkomt dat u in een later stadium voor verassingen komt te staan. Gaande deze weg kunnen we altijd nog aanpassingen doen in de wensen en mogelijkheden van de klant!

Wanneer we komen met de daadwerkelijke offerte, kunnen we samen de werkzaamheden puntsgewijs doornemen en geven waar nodig tekst en uitleg.

Wat het uiteindelijke kostenplaatje zal worden, is uiteraard afhankelijk van wat de wensen zijn: kunt u bijvoorbeeld beter kiezen voor een kunststof of een houten kozijn? We leggen uit wat voor u de beste keuze is en waarom. Luttikhold heeft de kennis in huis om u op alle vlakken op de goede manier voor te lichten.

We leveren in ieder geval advies en begeleiding van a tot z

Ook als het gaat om het compleet verzorgen van een vergunningsaanvraag inclusief het benodigde tekenwerk. Er zijn ten allen tijde korte lijnen en 1-op-1-contact: u hebt als klant van doen met degene die uw project begeleidt. Natuurlijk is tussentijds overleg altijd mogelijk en houden we u op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden.

Een team vol vakmensen met jarenlange ervaring

Bij grotere projecten, zoals nieuwbouw van een woning, hebben we bovendien de beschikking over een team vol vakmensen met jarenlange ervaring. Tot het totaalpakket van Luttikhold behoren dan installatiewerk, metselwerk, tegelwerk, stucwerk, schilderwerk, kortom: alles wat nodig is om uw huis binnen een periode van enkele maanden af te leveren en u de sleutel te kunnen overhandigen.