Tuinhuisjes

We fabriceren in de timmerwerkplaats in Beltrum exclusieve tuinhuisjes en blokhutten in verschillende modellen.

Tuinhuis, tuinhuisje, beltrum
Timmerwerk, gebint
gevelbekleding, gevel, hout, timmerwerk.

Tuinhuisjes

We fabriceren in de timmerwerkplaats in Beltrum exclusieve tuinhuisjes en blokhutten in verschillende modellen.

Luttikhold staat garant voor robuuste, stevige tuinhuizen die tegen een stootje kunnen en bestand zijn tegen het Nederlandse weer. We maken deze zelf en bouwen uw tuinhuisje ook voor u op; daar hebben onze klanten geen omkijken naar. Natuurlijk kan worden afgeweken van de standaard afmetingen, terwijl er ook een ruime keus is aan diverse houtsoorten. Wel of geen pannen op het dak, in overleg is alles mogelijk. We zijn dus in staat om iets te maken wat bij en in uw tuin past; die tuin wordt zo een extra deel om te wonen, werken, leven en simpelweg genieten. Op die manier creëert u ‘een woonkamer buiten’. De voordelen zijn van een terrashuisje talloos: gesleep met kostbaar tuinmeubilair wegens slechte weersomstandigheden is niet langer nodig, op een aangename zomeravond hoeft u bij een enkel buitje niet direct terug naar binnen te verkassen.

Met dank aan de kennis die we bij Luttikhold hebben, kunnen we u naast een degelijk tuinhuisje ook voorzien van deskundig advies over de beste locatie ervan, waarbij we rekening houden met weer en wind in ons land.

We kunnen u vooraf vertellen waar in uw tuin een terrashuisje op de ideale plek gesitueerd kan worden (met de achterzijde naar het westen, zuidwesten of noordwesten), om zodoende verzekerd te zijn van een goede, beschutte plek om overdag en ook op koele avonden buitenshuis te kunnen zitten. Door de brede, open voorzijde (zonder hinderlijke steunpalen) van onze tuinhuizen ontstaat een ruime flexibele zitplek met aan de voorkant zon en achterin schaduw. Zowel zon- als schaduwaanbidders kunnen dus gezellig bij elkaar op een terras genieten van het buiten zijn. Met als extra voordeel: een terrashuisje is beter beschermd tegen afkoeling door de wind zeker ’s avonds blijft de warmte blijft er hangen, zodat u nog veel vaker en langer buiten kunt zitten.