Timmerwerk

Bij bouw- & timmerbedrijf Luttikhold zitten vaklieden die het ambacht van houtbewerking nog verstaan.

hout, timmerwerk, gebint, monument.
trap
timmerwerk, tuinhuis, koppeling

Timmerwerk

Bij bouw- & timmerbedrijf Luttikhold zitten vaklieden die het ambacht van houtbewerking nog verstaan.

In onze timmerwerkplaats aan de Ringweg in Beltrum beschikken we over de hulpmiddelen die noodzakelijk zijn om ook complexe opdrachten tot een goed einde te kunnen brengen. Zo hebben we onder meer een cirkelzaagmachine en een schuurmachine, zodat we in staat zijn om planken, palen en platen in elk gewenst formaat te krijgen en gebruiksklaar af te leveren.

De techniek heeft sinds de oprichting van ons bedrijf in 1985 niet stilgestaan.

Van de eerder genoemde machines maken we niet alleen veel gebruik tijdens de productie van de door onszelf gemaakte tuinhuisjes, blokhutten en dakkapellen, ze komen ook van pas bij overige bouwwerkzaamheden.

De techniek heeft sinds de oprichting van ons bedrijf in 1985 niet stilgestaan en als vanzelfsprekend profiteert ook bouw- & timmerbedrijf Luttikhold daar volop van: de meeste houten producten die tegenwoordig worden gebruikt als materiaal in de bouw, worden machinaal vervaardigd. In de fabriek gaat dat sneller, goedkoper en de kwaliteit is uitstekend; natuurlijk maken ook wij daar dankbaar gebruik van.

Zeker bij renovatie van of onderhoud aan klassieke panden wordt er echter niet altijd om massaproductie gevraagd.

Vaak is daar behoefte aan een onderdeel dat vernieuwd of vervangen moet worden, dat net anders is dan de gangbare afmetingen die vandaag de dag doorsnee zijn en dat niet op de markt verkrijgbaar is. Luttikhold is als traditioneel bedrijf in staat om aan die vraag te voldoen: we kunnen bijvoorbeeld een dorpel op maat maken, exclusieve trappen leveren of garanderen dat een kozijn passend gemaakt wordt, door het zelf in elkaar te zetten of aan te passen. We hebben de benodigde machines én het vakmanschap in huis om dit voor u te doen.

.