Dakkapellen

We produceren deze zelf in onze eigen timmerwerkplaats en nemen vervolgens ook het plaatsen van de prefab dakkapel op uw huis voor onze rekening.

Dakkapellen

We produceren deze zelf in onze eigen timmerwerkplaats en nemen vervolgens ook het plaatsen van de prefab dakkapel op uw huis voor onze rekening.

Klanten kunnen bij bouw- & timmerbedrijf Luttikhold terecht voor alle bouwwerkzaamheden. Een speciaal onderdeel hiervan is het verzorgen van dakkapellen. We produceren deze zelf in onze eigen timmerwerkplaats en nemen vervolgens ook het plaatsen van de prefab dakkapel op uw huis voor onze rekening. Net als bij het maken van tuinhuisjes heeft het grote voordelen dat we zowel de machines als de vakmanschap hebben om de dakkapellen in eigen huis te fabriceren: het is voor Luttikhold geen enkel probleem om onderdelen tot op de millimeter nauwkeurig op maat te maken. We kunnen uw dakkapel met diverse materialen precies uitvoeren in de bouwstijl van uw huis en afstemmen op uw exacte wensen.

Mede dankzij onze eigen verreiker die we hiervoor inzetten, gaat dit van een leien dakje.

Door de dakkapellen in onze werkplaats geheel volgens uw opdracht vooraf prefab te produceren en vervolgens – klaar om te plaatsen – naar u te vervoeren, zijn we in staat deze binnen één dag op het dak te monteren. Mede dankzij onze eigen verreiker die we hiervoor inzetten, gaat dit van een leien dakje. De overlast die u van de werkzaamheden heeft, blijft dus tot een minimum beperkt. Dankzij onze ruime ervaring als bouwbedrijf is het een vanzelfsprekendheid dat we de afwerking piekfijn verzorgen. Daarna heeft u op uw bovenverdieping of zolder een uitbouw die extra ruimte oplevert.